Dobra priprema je najvažnija...

Saveti za selidbe

Počnite pripremu na vreme

Stvari iz svake prostorije u starom stanu treba da pakujete posebno. Spakovane kutije, kofere i kese iz jedne sobe obeležite tako da u svakom trenutku možete da uočite gde se koja stvar nalazi. Najbolje je da za svaku prostoriju napravite nalepnice u drugoj boji.

Napravite ček-listu

Kreirajte listu stvari koje treba da uradite tokom selidbe. Ovakva lista će vas držati na pravom koloseku, a kako se približava dan selidbe, imaćete pregled stvari koje ste uradili i štiklirali na listi. Jedino tako se neće dogoditi da zaboravite bitne stvari.

Odredite najvažniju kutiju

Spakujte za svaku prostoriju jednu kutiju koja će imati prioritet nad svim ostalim paketima i označite je crvenom nalepnicom. Open-first kutija treba da sadrži stvari koje želite da znate gde su istog časa kad se uselite u nov dom.

Zakažite termin što pre

Bilo da se selite sami ili da angažujete agenciju za selidbe, na vreme zakažite termin i precizirajte u sat vreme za prevoz. Pogledajte i dugoročnu vremensku prognozu, jer su vremenske prilike bitne kako bi selidba prošla bez muke i oštećenja stvari.

Izmerite triput

Ne zaboravite da izmerite frižider, mašinu za veš, orman, trosed i druge kabaste stvari. Kad to uradite, proverite da li mogu da stanu u nov prostor, da se pronesu kroz neka vrata ili hodnik.

Popunite procenu, mi vam šaljemo najprecizniju ponudu selidbe istog dana.

Besplatna procena vaše selidbe